Argentiina nappasi lauantai-iltana erittäin tärkeän voiton jalkapallon MM-kisoissa, kun Meksiko kaatui maalein 2-0.

Ottelun voittomaalista vastasi toisella puoliajalla Lionel Messi, jonka boksin ulkopuolelta lähtenyt laukaus painui oikean tolpan juuresta sisään. Maaliin syötön antoi Ángel Di María, joka kertoi Messin antaneen hänelle merkittävän neuvon vain hetki ennen maalin syntyä.

– Olimme puhuneet minuuttia aiemmin. Hän (Messi) sanoi, että he putoavat syvälle rangaistusalueen sisälle, joten heidän edessään näyttäisi olevan tilaa, ja minun pitäisi pelata hänelle pallo siihen. Odotin oikeaa hetkeä ja pelasin pallon hänelle ja hän teki upean maalin.

– Minulla ei ole enää sanoja. Olen saanut pelata maailman parhaan jalkapalloilijan kanssa seuratasolla, ja 14 vuoden ajan maajoukkueessa. Minulle Leo on kaikki kaikessa, Di María kehui The Guardianin mukaan.

Seuraavan kerran Messi ja Argentiina ovat tositoimissa keskiviikkona, kun alkulohkon päätöskamppailussa vastaan asettuu Puola. Voit tutustua MM-kisojen otteluohjelmaan, tuloksiin ja sarjataulukoihin täällä.

LUE MYÖS: Lehti: Lionel Messi on siirtymässä jättimäisellä sopimuksella Huuhkajat-pelaajan seurakaveriksi