Kylian Mbappé on noussut PSG:ssä maailman parhaimpien pelaajien joukkoon.

Nopeudestaan ja viimeistelykyvystään tunnettu hyökkääjä muodostaa Leo Messin ja Neymarin kanssa kenties maailman kovimman kärkikolmikon.

Mbappén kanssa PSG:ssä vuodet 2017-19 pelannut Dani Alves kertoi La Gazzetta dello Sportin haastattelussa, että ranskalaishyökkääjän pitäisi ymmärtää paremmin, kenen kanssa hän pelaa hyökkäyksessä. Alves toivoo Mbappén syöttävän palloa enemmän Messille ja Neymarille.

– Huippupelaajan on aina tiedettävä ja ymmärrettävä, keiden kanssa hän pelaa. Joukkuetoverit tuovat entistä enemmän esiin Mbappén vahvuuksia. Mbappé on uskomaton pelaaja, mutta hän ei ole vielä ymmärtänyt, että hänen toverinsa hyökkäyksessä ovat vieläkin uskomattomampia yksilöitä, Alves totesi.

Alves uskoo, että Mbappé tekisi entistä enemmän maaleja, jos hän pelaisi paremmin yhteen Messin ja Neymarin kanssa.

– Neymar ja Messi ovat uniikkeja pelaajia. He näkevät ja tekevät asioita, joihin muut eivät kykene. Sinun on oltava fiksu saadaksesi heidän potentiaalistaan kaiken irti. He ovat kaksi jalkapalloneroa. Mielestäni itsellänikin on hyvä pallotatsi, mutta kun pelasin Messin ja Neymarin kanssa, annoin pallon aina heille. Jos Mbappé syöttäisi heille, tekisi hän itsekin ainakin 150 maalia.