FC Inter on solminut kahden vuoden mittaisen pelaajasopimuksen eteläafrikkalaisen hyökkääjä Darren Smithin kanssa. 26-vuotias pelaaja on aiemmin edustanut Suomessa EIF:iä ja FC Honkaa. Viimeksi hän on pelannut marokkolaisessa FAR Rabatissa.

– Mahtavaa olla takaisin Suomessa. Tiesin aina lähtiessäni, että palaan vielä tänne. Se oli vain ajan kysymys, mutta olen erittäin onnellinen, että se tapahtui näinkin pian.

– Inter on aina ollut seura, jota olen ihaillut. Täällä toiminta on ammattimaista ja fasiliteetit ovat todella huippuluokkaa, olen iloinen saadessani täällä mahdollisuuden, Smith myhäilee.

Pesti Hongassa päättyi virallisesti vasta tämän vuoden tammikuussa. Smithillä on tilillään 19 veikkausliigaottelua, sekä 22 peliä Ykkösessä. Tammisaarelaisten riveissä tahti oli hurja; 18 maalia ja neljä maaliin johtanutta syöttöä.

Turkulaisten tuore päävalmentaja Jarkko Wiss kuvailee tulokasta.

– Todella nopea hyökkääjä, joka osaa ajoittaa juoksunsa linjojen väliin. Hän viimeistelee laadukkaasti ja on innokas prässääjä. Ominaista yksinkertainen linkkipelaaminen vähillä kosketuksilla.