Rui Modesto siirtyy Hongasta AIK:hon. Seurat julkaisivat Modeston siirron maanantaina.

23-vuotias Modesto ehti edustaa Honkaa reilun kahden vuoden ajan. Modesto oli päättyneellä veikkausliigakaudella yksi koko sarjan parhaista pelaajista. Monipuolinen laitapelaaja pelasi loistavan kauden ja voitti Veikkausliigan syöttöpörssin 12 maalisyötöllään.

Modesto allekirjoitti kolmivuotisen sopimuksen AIK:n kanssa. Modeston sopimus Hongan kanssa olisi päättynyt ensi kauden jälkeen, joten AIK maksaa pelaajasta siirtokorvauksen.

Hongan Hexi Arteva kiitti Modestoa seuran julkaisemassa tiedotteessa.

– Nämä ovat hienoja hetkiä meille kaikille. Saimme kaksi ja puoli vuotta sitten tänne hiljaisen, mutta uteliaan nuoren miehen. Nyt tänään lähetämme maailmalle hienon ja esimerkillisen herrasmiehen. Rui on hyvällä polulla ja tiedän, että hän pärjää elämässään hyvin. Niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

– Rui, haluan kiittää sinua sydämeni pohjasta ajastasi Hongassa. Näytit meille, miten huippulahjakkuus ja suuri lämmin sydän voi johtaa hurjaan kehitykseen ja seuraavalle tasolle uralla. Pärjäät hyvin ja kaikki tiedämme sen.

Lähde: Honka

Esport Honka

@EsportHonka
📣: Rui Modesto siirtyy AIK:hon!

Modesto voitti viime kaudella koko Veikkausliigan syöttöpörssin ja oli Hongan toiseksi paras maalintekijä viimeistellen itse seitsemän Veikkausliigaosumaa.

➡ esporthonka.com/rui-modesto-si…

📸: Juhani Järvenpää

#MeOllaanHonka #Veikkausliiga