Casemiro siirtyi elokuussa Real Madridista Manchester Unitediin.

Manchester United maksoi 30-vuotiaasta Casemirosta jopa 70 miljoonaa euroa. Keskikenttäpelaajan syyskausi alkoi hankalasti, sillä hän ei päässyt aluksi Manchester Unitedin avauskokoonpanoon, mutta on sittemmin esiintynyt edukseen ja noussut joukkueen luottopelaajien joukkoon.

Monet yllättyivät elokuussa, kun Casemiron siirrosta tiedotettiin. Casemiro oli kuulunut Real Madridin ehdottomiin tukipilareihin jo vuosien ajan.

Casemiron kanssa Manchester Unitedissa ja Brasilian A-maajoukkueessa pelaava Fred kertoi TNT Sports Brasilin haastattelussa saaneensa tietää joukkuetoverinsa aikeista jo pitkän aikaa sitten.

– Sain tietää siitä paljon ennen kuin seurat julkaisivat siirron. Puhuimme Casemiron kanssa siitä jo kuukausia aiemmin. Meillä oli hyvä keskustelu. Casemiro kysyi minulta, miten elämä sujuu täällä ja kerroin hänelle kaiken tarvittavan. Casemiro piti projektistamme ja ajatteli, että täällä pelaaminen olisi upeaa ja lopulta päätti siirtyä seuraamme. Minulle on kunnia pelata Casemiron kanssa. Hän on yksi joukkueemme parhaista pelaajista.