Iran nappasi perjantaina Qatarin MM-kisoissa upean voiton, kun se kaatoi hurjan taistelun jälkeen Walesin lukemin 2-0. Voiton myötä se on kahden pelatun kierroksen jälkeen B-lohkossa toisena, pisteen perässä Englantia. Jatkopaikoista käydään vielä kova taistelu päätöskierroksella, kun Iran kohtaa Yhdysvallat ja Englanti Walesin.

Ottelun jälkeen Iranin toisen osuman iskenyt puolustaja Ramin Rezaeian lähetti tunteikkaan viestin videon välityksellä kotimaahansa.

Gol Bezan

@GolBezan
Ramin Rezaeian:
Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Tämä maali oli lahja ihmisille Iranissa. Varsinkin heille, jotka kärsivät. Iranilaiset ihmiset ovat parhaita. He ovat niin kilttejä. Yritämme täällä tehdä kaiken heille. Jotta saisimme heille edes vähän iloa. Me rakastamme heitä, Rezaeian muun muassa totesi videolla.

KAIKKI MM-KISOISTA LÖYDÄT TÄÄLTÄ!