Veikkausliigan FC Honka on myymässä laitapelaajansa Rui Modeston Ruotsin suurseura AIK:lle, kertoo Expressen.

Portugalilainen Modesto, 23, on edustanut Honkaa syksystä 2020 lähtien siirryttyään espoolaisseuraan kotimaastaan.

Hän on pelannut Hongassa kaikkiaan 65 ottelua tehden niissä yhteensä 11 maalia ja syöttäen 17. Päättyneellä kaudella Modesto oli yksi pelipaikkansa parhaista Veikkausliigassa.

Expressenin tietojen mukaan Honka ja AIK ovat päässeet sopuun Modeston siirtokorvauksesta, ja portugalilaislaituri on sopinut myös henkilökohtaisista ehdoistaan AIK:n kanssa. Siirtosummasta tai sopimuksen ehdoista ei ole vielä tarkempaa tietoa.

Modesto hyvästeli Hongan ja espoolaiskannattajat sunnuntaina Instagram-tilillään.

– En voi sanoin kuvailla matkaani Suomessa. Olen saanut paljon hyviä ystäviä, pelannut erittäin hyvien pelaajien kanssa, työskennellyt loistavan henkilökunnan kanssa, ja ilman heitä kaikkia menestys ja kehitys eivät olisi koskaan olleet mahdollisia, kirjoitti Modesto.

– Olen erittäin ylpeä voidessani sanoa, että olen edustanut tätä seuraa viimeiset kaksi ja puoli vuotta. Minulle on kunnia-asia, että minulla on ollut fanien tuki, te olitte aina tukemassa minua ja joukkuekavereitani. En tule koskaan unohtamaan niitä muistoja, joita loimme yhdessä. Toivottavasti tapaamme vielä jonain päivänä.