Cristiano Ronaldo nousi muutama viikko sitten jälleen otsikoihin, kun hän kieltäytyi menemästä kentälle Tottenham-ottelun lopussa.

Manchester Unitedin päävalmentaja Erik ten Hag pyysi Ronaldoa menemään kentälle vajaat kymmenen minuuttia ennen päätösvihellystä, mutta Ronaldo ei suostunut siihen ja käveli hetkeä myöhemmin pukusuojiin – vaikka ottelu oli vielä käynnissä.

Ronaldo sai tempustaan rangaistuksen. Hänet siirrettiin kolmeksi päiväksi sivuun Manchester Unitedin edustusjoukkueen toiminnasta.

Portugalin jalkapallolegendoihin kuuluva Paulo Futre ei tykännyt siitä, miten ten Hag kohteli Ronaldoa. Urallaan muun muassa Mestarien liigan ja Serie A:n voittaneen Futren mielestä Ronaldoa ei voi ottaa penkiltä kentälle vain muutamaksi minuutiksi.

– Ten Hag ei voi tehdä niin. Hän nöyryyttää Ronaldoa. Kunnioitan ten Hagia, mutta Ronaldo on voittanut viidesti Ballon d’Orin. Et voi sanoa sellaiselle pelaajalle, että mene pelaamaan lopussa kaksi minuuttia. Jos Ronaldo ei ole kunnossa, älä ota häntä mukaan kokoonpanoon, jolloin hän ei ole penkillä ja jää kotiinsa. Ten Hag ei voi tehdä näin, Futre totesi SerieANews.comin haastattelussa.