PSG on pelannut kotiottelunsa Parc des Princesillä 48 vuoden ajan.

Kesällä 1974 Parc des Princesille siirtynyt PSG harkitsee jättävänsä stadionin taakseen.

PSG on halunnut jo pitkään suurentaa stadionin katsojakapasiteettia, mutta Pariisin kaupunki on estänyt PSG:n suunnitelmat. Pariisin kaupunki omistaa stadionin. Parc des Princesin katsojakapasiteetti on reilut 47 000, joten kyseessä on suhteellisen pieni stadion PSG:n kaltaiselle suurseuralle.

PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfin mukaan on mahdollista, että PSG pelaisi tulevaisuudessa kotiottelunsta Stade de Francella. Ranskan A-maajoukkueen kotistadionille mahtuu yli 81 000 katsojaa. L’Équipen saamien tietojen mukaan Ranskan presidentti Emmanuel Macron myisi mielellään Stade de Francen PSG:lle.

PSG:n ykkösvaihtoehto on ollut ostaa Parc des Princes itselleen ja suurentaa stadionin kapasiteettia 60 000:een, mutta Pariisin kaupunki on asettanut stadionille jopa yli 350 miljoonan euron hintalapun. Sen vuoksi Al-Khelaïfi on kiinnostunut siirtämään PSG:n Stade de Francelle.

– PSG ansaitsee paremman stadionin. Ykkösvaihtoehtoni oli jäädä, mutta Pariisin kaupunki kuin kehottaa meitä siirtymään muualle. Olemme käyttäneet 70 miljoonaa euroa Parc des Princesin kunnostamiseen, mutta se ei ole edes meidän omistuksessa. Harkitsemme tarjouksen tekemistä, Al-Khelaïfi totesi Business Insiderille viitaten Stade de Franceen.