Kylian Mbappé solmi toukokuussa kolmivuotisen jatkosopimuksen PSG:n kanssa.

Mbappén odotettiin siirtyvän vapaana agenttina Real Madridiin ja sitä pidettiin käytännössä julkisena salaisuutena, mutta lopulta Mbappé suostui PSG:n valtavaan sopimustarjoukseen.

Mbappé sai tiettävästi noin 125 miljoonan euron allekirjoitusbonuksen ja yli 80 miljoonan euron vuosipalkan. Kokonaisuudessaan Mbappé tienaa PSG:ssä noin 375 miljoonaa euroa kolmen vuoden aikana.

Sports Illustrated haastatteli Mbappéa, joka kertoi keskustelleensa useasti Emmanuel Macronin kanssa ennen kuin teki päätöksen jäämisestään. Ranskan presidentti toivoi Mbappén jäävän Pariisiin.

– Soitimme usein toisillemme. Puhuimme useasti joulu- ja maaliskuun välillä. Macron soitti minulle ja sanoi tietävänsä, että haluan lähteä, mutta hän halusi muistuttaa olevani tärkeä Ranskalle. Macron ei halunnut minun lähtevän. Hän sanoi, että minulla on täällä mahdollisuus tehdä historiaa ja kaikki rakastavat minua Ranskassa. Sanoin arvostavani Macronin mielipidettä. Se oli suorastaan hullua. Presidentti soittaa sinulle ja pyytää sinua jäämään.