AS Monaco voitti keskiviikkona Auxerren vieraskentällä 3-2 ja nousi Ranskan pääsarjassa viidenneksi.

AS Monacon sankariksi nousi yllättäen Eliesse Ben Seghir. 17-vuotias nuorukainen otettiin tauolla kentälle ja Ben Seghir iski toisella jaksolla kaksi maalia Auxerren verkkoon ja vei joukkueensa täyteen pistepottiin. Hyökkäävä keskikenttäpelaaja pelasi keskiviikkona uransa ensimmäisen ottelun Ranskan pääsarjassa.

Ben Seghiristä tuli samalla Ranskan pääsarjahistorian nuorin yhdessä ottelussa kaksi maalia viimeistellyt pelaaja. Ben Seghir täysi-ikäistyy helmikuussa. Ben Seghir on samalla Ranskan pääsarjahistorian neljänneksi nuorin maalintekijä.

Kylian Mbappé johtaa tilastoa onnistuttuaan ensimmäistä kertaa maalinteossa 17 vuoden ja kahden kuukauden iässä, mutta Mbappé ei onnistunut tekemään kahta maalia samassa ottelussa Ben Seghiriä nuorempana.

Ben Seghir nousi vain 45 minuutissa AS Monacon sisäisen maalipörssin neljänneksi tämän kauden Ligue 1:ssä.