Jorginhon sopimus Chelsean kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen.

Osapuolet eivät ole toistaiseksi päässeet yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta ja englantilaismedian mukaan tällä hetkellä näyttää siltä, että Jorginho vaihtaa maisemaa vapaana agenttina ensi kesänä.

Muun muassa The Athleticin mukaan Chelsea etsii jo korvaajaehdokkaita Jorginholle.

La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Napoli haluaisi Jorginhon takaisin riveihinsä. Jorginho pelasi hienoja kausia Napolissa ennen siirtoaan Chelseaan. Paluussa Napoliin on kuitenkin yksi este – ja varsin suuri sellainen. Nimittäin raha.

Jorginho tienaa Chelseassa kuusi miljoonaa euroa vuodessa. Palatakseen Napoliin Jorginhon pitäisi vähintään puolittaa palkkansa.

– Jorginhon sopimus loppuu kesällä. Meillä on jatkosopimustarjous pöydällä ja annamme Chelsealle etulyöntiaseman. Napoli on ollut kotimme Italiassa ja Napolin urheilujohtaja Cristiano Giuntoli arvostaa paljon Jorginhoa. Napoli on meille erityinen paikka. Olisimme onnellisia, jos Napoli osoittaisi kiinnostusta, mutta toistaiseksi he eivät ole ottaneet meihin yhteyttä, Jorginhon agentti João Santos totesi TuttoMercatoWebille.