Marius Niculae pelasi Sportingin edustusjoukkueessa vuodet 2001-05. Romanialaiskärki voitti seurassa Portugalin pääsarja- ja cupmestaruudet.

Niculae pelasi Sportingissa samaan aikaan Cristiano Ronaldon kanssa. Ronaldo pelasi ensimmäisiä vuosiaan ammattilaistasolla ja siirtyi Manchester Unitediin kesällä 2003.

Sittemmin jo uransa lopettaneen Niculaen mukaan Ronaldo viihtyi Sportingissa omissa oloissaan, eikä häntä nähty viettämässä aikaa muun joukkueen kanssa.

– Hän ei ollut sosiaalinen persoona. Yritimme aina saada hänet syömään kanssamme samaan pöytään, mutta hän oli aina omissa maailmoissaan. Ronaldo meni kuntosalillekin yksin. Joskus harjoitusten jälkeen menimme joukkueen kanssa syömään, mutta Ronaldo ei koskaan tullut mukaan.

Niculae uskoo, ettei Ronaldoa otettu järin hyvin vastaan Portugalin MM-kisajoukkueessa. Ronaldo oli antanut hetkeä aiemmin puhuttaneen haastattelun Piers Morganille, jossa hän haukkui Manchester Unitedin.

– Minusta tuntuu, ettei joukkue enää ottanut häntä hyvin vastaan. Pepe on ainoa, kenen kanssa hän tulee hyvin juttuun. Olen nähnyt kuvia siitä, miten Bruno Fernandes yritti hieman vältellä häntä, Niculae totesi Digi Sport Specialin haastattelussa.

37-vuotias Ronaldo on parhaillaan vapaa agentti. Ronaldon on määrä siirtyä pian saudiarabialaiseen Al Nassriin.