Dušan Vlahovićin syyskausi oli varsin vaikea.

22-vuotias serbialaiskärki kärsii lihasvammasta, joka on häirinnyt häntä jo yli kahden kuukauden ajan. Vlahović joutui jättämään Juventuksen syyskauden neljä viimeistä sarjaottelua väliin lihasvamman vuoksi. 

Hänet nimettiin silti Serbian MM-kisajoukkueeseen. Vlahović tosin kykeni pelaamaan kisoissa vain 80 minuuttia samaisen vamman seurauksena.

Vlahović palasi Juventuksen vahvuuteen jo viikkoja sitten, mutta lihasvamma vaivaa hyökkääjää edelleen. La Gazzetta dello Sportin saamien tietojen mukaan Juventus joutuu tulemaan toimeen ilman Vlahovićia ainakin tammikuun puoliväliin saakka. Vlahović ei muun muassa pelaa tammikuisessa Napoli-ottelussa.

Vlahović pelasi syyskaudella Juventuksen paidassa 15 ottelussa, joissa syntyi yhteensä seitsemän maalia.

Juventus hankki Vlahovićin tammikuussa 2021 Fiorentinasta yli 81 miljoonalla eurolla, mutta serbialaiskärki ei ole toistaiseksi kyennyt vastaamaan suuriin odotuksiin. 36 ottelussa on syntynyt 16 maalia. Hän teki enemmän maaleja pelkästään viime kauden ensimmäisellä puoliskolla Fiorentinan paidassa.