Otso Virtanen on siirtynyt Ilvekseen. Ilves tiedotti Virtasen kaksivuotisesta sopimuksesta tiistaina.

Virtasella oli voimassaoleva sopimus KuPS:n kanssa ja kuopiolaisseuran julkaiseman tiedotteen mukaan Ilves maksoi maalivahdista siirtosumman. 28-vuotias Virtanen ehti edustaa KuPS:ia kuuden kauden ajan ja voitti seurassa Veikkausliigan mestaruuden syksyllä 2019.

Virtanen loukkasi vakavasti polveaan puolitoista vuotta sitten ja menetti samalla ykkösmaalivahdin paikkansa KuPS:ssa. Johannes Kreidl nousi Virtasen korvaajaksi ja esiintyi niin hyvin, että onnistui pitämään ykkösvahdin roolin itsellään, vaikka Virtanen oli jo palannut pelikuntoon.

Virtanen pelasi viime kaudella KuPS:ssa viidessä veikkausliigaottelussa.

– Kauden jälkeen pohdittiin agenttini kanssa vaihtoehtoja ja Ilves oli osoittanut kiinnostuksensa. Päätös siirtyä Tampereelle oli luonnollinen, sillä Ilves halusi minut kovasti joukkueeseen. Tiedän, että joukkueessa on kovia pelimiehiä, joten seura tuntui itselleni sopivalta, maalivahti totesi Ilveksen tiedotteessa.

Ilves FC

@ilvesfc
✍️ Huippumaalivahti Otso Virtanen siirtyy Ilvekseen

28-vuotias Virtanen siirtyy Ilvekseen kaudet 2023 ja 2024 kattavalla sopimuksella.

Lue lisää 👉 ilvesedustus.fi/otso-virtanen-…

💛 Tervetuloa Ilvekseen, Otso! 💚
#ilves #keltavihreä #tampere #veikkausliiga