Dele Alli siirtyi elokuussa Evertonista lainalle Besiktasiin.

Hyökkäävän keskikenttäpelaajan ura on ollut jyrkässä laskusuhdanteessa jo usean vuoden ajan. Alli menetti pelipaikkansa aluksi Tottenhamissa ja siirtyi tammikuussa Evertoniin. Evertonissa peliesitykset olivat jälleen heikkoja ja seura halusi päästä pelaajasta eroon.

Edessä oli kauden mittainen laina Turkin pääsarjaan. Allin peliesitykset ovat jättäneet huomattavasti parantamisen varaa myös Turkissa. Alli on päässyt seitsemän kertaa Besiktasin avauskokoonpanoon Turkin pääsarjassa ja onnistunut viimeistelemään yhden maalin.

Uusi aallonpohja näki päivänvalonsa keskiviikkona Turkin cupin ottelussa, kun Besiktas kohtasi kotikentällään kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Şanlıurfasporin. Şanlıurfaspor johti ottelua vartin kohdalla jo 2-0. Alli otettiin vaihtoon 29. minuutilla suorastaan valtavan vihellyskonsertin saattelemana. Besiktas voitti ottelun lopulta 4-2 ja eteni cupissa jatkoon.

Allin tulevaisuus Besiktasissa on kysymysmerkkejä täynnä. Alli ei ole vastannut Besiktasin odotuksiin ja on mahdollista, että laina puretaan jo tammikuussa.

Fotomaç

@fotomac
💥 Beşiktaş taraftarı oyundan alından Dele Alli'ye tepki gösterdi.