Philippe Coutinho jättänee Aston Villan tammikuussa.

Hyökkävän keskikenttäpelaajan syyskausi Aston Villassa meni pahasti penkin alle. Coutinho aloitti kauden avauskokoonpanossa, mutta pelasi surkeasti ja lopulta tippui penkille, eikä ole tehnyt koko kaudella maaliakaan. Lisäksi Coutinho jäi sivuun Qatarin MM-lopputurnauksesta loukkaantumisen vuoksi, vaikkei mahdollisesti olisi mahtunut muutenkaan Brasilian kisajoukkueeseen.

Goal Brasilin saamien tietojen mukaan Brasilian pääsarjaseura Corinthians tekee kaikkensa saadakseen Coutinhon pian riveihinsä. Aston Villan uusi päävalmentaja Unai Emery ei koe tarvitsevansa kallispalkkaista Coutinhoa joukkueeseensa, ja seurajohto on valmis luopumaan pelaajasta.

Tällä hetkellä todennäköisin ratkaisu on lainasopimus Corinthiansin riveihin tai se, että Aston Villa purkaa kokonaan pelaajan sopimuksen, jolloin Coutinho voisi siirtyä Brasiliaan vapaana agenttina. Coutinhon palkka on kuitenkin aivan liian suuri Corinthiansille, jonka vuoksi lainasiirto on kaikkien osapuolten ykkösvaihtoehto. Aston Villa maksaisi merkittävän osan Coutinhon palkasta.

Aston Villasta syksyllä potkut saanut Steven Gerrard hankki Coutinhon seuraan. Potkujen jälkeen Coutinho ei ole kuulunut seuran suunnitelmiin.