Cristiano Ronaldo on puhunut ensimmäistä kertaa Portugalin pudottua Qatarin MM-kisoista.

37-vuotias hyökkääjätähti aloitti penkiltä, kun Portugali hävisi puolivälierässä 0-1-lukemin Marokolle.

Kyseessä oli Ronaldon uran viimeinen mahdollisuus maailmanmestaruuteen. Joukkueen kapteenin käytös puhutti hänen kadottua päätösvihellykseen kyyneleet silmissä suoraan pukukoppiin.

Ronaldo aloitti molemmat Portugalin pudotuspelit vaihdosta. Hyökkääjän on huhuttu mediassa olevan tyytymätön päävalmentaja Fernando Santosin ratkaisuihin.

Ronaldo kiistää nyt itse huhut ja vakuuttaa olleensa loppuun asti uskollinen Portugalin paidalle.

– MM-kisojen voittaminen Portugalin kanssa oli urani suurin ja kunnianhimoisin tavoite, Ronaldo kirjoitti julkaisemassaan lausunnossa.

– Olen voittanut onneksi paljon titteleitä maajoukkuetasolla, mutta maani saaminen maailman suurimmalle jalustalle oli suurin haaveeni. Taistelin kovasti tämän unelman puolesta. Tein maaleja MM-kisoissa 16 vuoden ajan aina loistavien pelaajien rinnalla ja miljoonien portugalilaisten tukemana.

– Annoin kaikkeni ja jätin kaikkeni kentälle. En koskaan kääntänyt kasvojani tälle unelmalle. Valitettavasti se unelma päättyi perjantaina. Minusta ei ollut järkeä reagoida siinä hetkessä. Haluan vain teidän tietävän, että paljon on sanottu ja kirjoitettu.

– Omistautumiseni Portugalille ei muuttunut missään vaiheessa. En koskaan kääntäisi selkääni maalleni ja kollegoilleni.

Lähde: Daily Mail

LUE MYÖS!