Marcus Rashford on pian vapaa agentti.

Hyökkääjän sopimus Manchester Unitedin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän voi neuvotella vapaasti muiden seurojen kanssa vuodenvaihteesta lähtien. Halutessaan Rashford voi allekirjoittaa jo esisopimuksen toisen seuran kanssa tammikuun alussa.

PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfi käväisi Sky Sportsin haastattelussa ja otti kantaa Rashfordin sopimustilanteeseen.

Al-Khelaïfi myönsi PSG:n keskustelleen aikoinaan Rashfordin kanssa siirrosta, mutta silloin aika ei ollut oikea, mutta seurapomon mielestä ilmaissiirto Pariisiin voisi olla oikea vaihtoehto Rashfordille.

– Hän on uskomaton pelaaja. Ja vielä ilmaiseksi? Jos Rashford on saatavilla ilman siirtosummaa, olisi maailman jokainen seura hänen kintereillään. Aivan varmasti. Emme piilottele sitä. Puhuimme hänen kanssaan aiemmin ja olimme kiinnostuneita, mutta se ei ollut oikea hetki kummallekaan osapuolelle. Kenties ensi kesänä. Miksei?

– Jos hän on vapaa agentti, niin voisimme puhua hänelle suoraan, mutta emme tee sitä nyt, koska annamme hänen keskittyä MM-kisoihin. Toivottavasti tammikuussa voimme keskustella, jos olemme kiinnostuneita.

25-vuotias Rashford on viimeistellyt kolme maalia meneillään olevassa MM-lopputurnauksessa.