PSG taistelee stadionongelman kanssa.

PSG pelaa noin 48 000 katsojaa vetävällä Parc des Princesillä, mutta on jo vuosien ajan halunnut hankkia sen omistukseensa voidakseen muun muassa kasvattaa stadionin katsojakapasiteettia huomattavasti suuremmaksi.

Pariisin kaupunki omistaa Parc des Princesin. PSG:n puheenjohtaja Nasser Al-Khelaïfin mukaan kaupunginhallitus vetkuttelee neuvotteluiden kanssa, jotka eivät ole edenneet mihinkään suuntaan enää pitkään aikaan.

– Olemme yrittäneet hankkia Parc des Princesin itsellemme jo viiden vuoden ajan. Kaupunginhallitus on aina sanonut neuvottelevansa meidän kanssa sitten, kun he nimeävät uuden pormestarin ja sen jälkeen uuden puheenjohtajan ja niin edespäin. Olemme menettäneet jo viisi vuotta. Olisimme voineet siinä ajassa rakentaa uuden stadionin. Katsokaa, mitä muut seurat ovat tehneet. Me tarvitsemme vaikka kuinka monta sopimusta voidaksemme suurentaa stadionia. Neuvottelut eivät etene.

Al-Khelaïfin mukaan PSG jättää Parc des Princesin ja muuttaa muualle, jos seuran tekemää tarjousta ei hyväksytä.

– Sanon heille, että jos he eivät halua hyväksyä tarjoustamme, lähdemme täältä. Emme uhkaile, vaan kättelemme heitä ja lähdemme pois. Parc des Princesillä ei ole mitään arvoa ilman PSG:tä, Al-Khelaïfi totesi L’Équipelle.