Pablo Marí koki kauhunhetkiä lokakuussa, kun hän joutui puukotuksen uhriksi Milanossa.

María puukotettiin milanolaisessa ostoskeskuksessa. Marín lisäksi neljää muutakin ihmistä puukotettiin, joista yksi menehtyi vammoihinsa. Tekijä saatiin kiinni tapahtumapaikalla.

Serie A -seura AC Monzaa edustava Marí joutui tapahtuneen seurauksena leikkaukseen. Tekijä puukotti María selkään, ja leikkauksessa korjattiin topparin kahta selän lihasta. Leikkaus onnistui ja Marí ehti kuntouttaa itseään vajaan kahden kuukauden ajan ennen paluutaan pelikentille.

AC Monza voitti torstaina harjoitusottelussa Lyonin 2-1, ja Marí pääsi loppuhetkillä kentälle 56 päivää puukotuksen jälkeen. Espanjalaistoppari sai kapteeninnauhan itselleen päästyään kentälle. Marí on kuntoutunut vammastaan täysin ja on Monzan käytettävissä, kun Serie A palaa MM-tauolta vuodenvaihteessa.

Marí siirtyi kesällä Arsenalista lainalle Monzaan. Lainasopimus kattaa kuluvan kauden.