Rangersin uusi päävalmentaja Michael Beale uskoo, että Huuhkajien keskikenttäpelaaja Glen Kamara on liian hyvä seuroihin, joihin häntä huhutaan.

Kamara, 27, on yhdistetty viime aikoina muun muassa ranskalaisiin Nantesiin ja OGC Niceen sekä italialaiseen Salernitanaan.

Nantes selvisi Eurooppa-liigassa pudotuspeleihin ja Nice voitti oman lohkonsa Konferenssiliigassa. Salernitana taas vältti viime kaudella täpärästi putoamisen Serie A:sta ja on kirjoitushetkellä Italian pääsarjassa keskikastissa.

Rangers jäi Mestarien liigan alkulohkossaan viimeiseksi keräämättä yhtään pistettä, mutta Skotlannin liigassa se on tuttuun tapaan jälleen kahden kärjessä, joskin yhdeksän pistettä perässä verivihollistaan Celticiä.

Bealen mukaan Kamara ei ole ollut viime kuukausina parhaimmillaan, mutta hän toivoo, että Suomen maajoukkuetähti jatkaa Glasgow’n suurseurassa.

– Jos todellinen Glen Kamara pelaa jalkapalloa, hänen perässään tulee aina olemaan joukkueita, kommentoi Beale The Scottish Sunin mukaan.

– Hän ei ole viime kuukausina jostain syystä aina ollut parhaalla tasollaan, jolla hän kykenee pelaamaan ollessaan avauskokoonpanossa.

– Katsoin [viime kauden] Leipzig-ottelun tässä yksi päivä, ja hän antoi siinä puolittaisen syötön ensimmäisen maaliin ja teki itse toisen, joten tiedän, kuinka hyvä Glen on. Meillä on fantastiset välit pitkältä ajalta.

– Haluaisin aina hänen olevan Rangersin joukkueessa, jota minä valmennan tai katson.

– Kaikkien spekulaatioiden ja häntä havittelevien seurojen osalta olen sitä mieltä, että Glenin paras versio on mielestäni liian hyvä pelaamaan niissä.