Blaise Matuidi on lopettanut pelaajauransa.

Keskikenttäpelaaja tiedotti päätöksestään perjantaina sosiaalisessa mediassa. Matuidi lopettaa uransa 35-vuotiaana.

MLS-seura Inter Miami jäi Matuidin uran viimeiseksi seuraksi. Matuidi ei pelannut otteluakaan päättyneellä MLS-kaudella, sillä hän ei kuulunut seuran suunnitelmiin. Maailmanmestaruuden kesällä 2018 Ranskan kanssa voittanut Matuidi kuului vielä Inter Miamin luottopelaajiin kaudella 2021.

Matuidi muistetaan parhaiten vuosistaan PSG:ssä. Hän edusti PSG:tä vuodet 2011-17. Matuidi pelasi sen jälkeen kolme vuotta Juventuksessa ja jatkoi matkaansa kohti MLS:ää.

Matuidi pelasi Ranskan A-maajoukkueessa 84 ottelua. Maajoukkueura päättyi syksyllä 2019.

Blaise Matuidi

@MATUIDIBlaise
Football, je t’ai tant aimé. Football, tu m’as tant donné, mais le moment est venu de dire stop. J’ai accompli mes rêves d’enfant, mes rêves d’homme. C’est la gorge serrée mais avec fierté que je tourne aujourd’hui cette page.
MERCI ❤️
👉🏾 youtu.be/A3_cK8H0EZo