Roberto Martínez on ollut työttömänä noin kuukauden ajan. 

Martínez ilmoitti joulukuun alussa jättävänsä Belgian A-maajoukkueen päävalmentajan paikan, kun Belgia jäi Qatarin MM-lopputurnauksessa lohkoon. Martínez kertoi tehneensä päätöksen jo ennen kisojen käynnistymistä.

Espanjalaisvalmentaja etsii parhaillaan uutta työnantajaa. Martínez ehti valmentaa Belgian A-maajoukkuetta yli kuuden vuoden ajan. 

EFE:n saamien tietojen mukaan Club Brugge on kiinnostunut pestaamaan Martínezin uudeksi päävalmentajakseen. Club Brugge antoi aiemmin tällä viikolla potkut päävalmentajalleen Carl Hoefkensille. Hoefkens luotsasi Club Bruggen Mestarien liigan pudotuspeleihin, mutta sai silti potkut. Lue lisää täältä.

Se, onko Martínez itse kiinnostunut valmentamaan Club Bruggea, on toistaiseksi hämärän peitossa. Motherwellissa asuva Martínez ilmoitti HLN:n haastattelussa puhuvansa avoimesti tulevaisuudestaan vasta vuodenvaihteessa, kun hänen sopimuksensa Belgian jalkapalloliiton kanssa virallisesti päättyy.