José Mourinho haluaa vahvistaa AS Romaa tammikuun siirtoikkunassa.

AS Roman seurajohdosta on todettu julkisuuteen, ettei rahaa ole välttämättä juurikaan käytössä, mutta Mourinho haluaa siitä huolimatta vahvistuksia kevätkaudelle.

Sportin saamien tietojen mukaan Mourinho on edelleen Memphis Depayn kintereillä.

Depayn sopimus Barcelonan kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, eikä hän kuulu Xavin suunnitelmiin, joten kärki olisi saatavilla halvalla. Mourinho pitää Depayta laadukkaana vaihtoehtona ja haluaisi hyökkääjän muodostamaan laadukkaan tutkaparin Paulo Dybalan kanssa.

Sportin mukaan Depay ei välttämättä halua jättää Barcelonaa tammikuussa, vaikka peliaika jäisikin olemattomaksi kevätkaudella, koska hänestä tulee kesällä vapaa agentti, jolloin pelaaja saisi uudelta seuralta korkeamman palkan ja allekirjoitusbonuksen.

Katalonialaislehdistön mukaan myös Newcastle on osoittanut kiinnostuksensa Depayta kohtaan ja on valmis tarjoamaan peräti 20 miljoonaa euroa Barcelonalle. AS Roma ei tarjoaisi läheskään yhtä suurta siirtosummaa pelaajasta, jonka sopimus päättyy kesällä.