Sevilla tiedotti muutama viikko sitten purkaneensa Iscon sopimuksen.

Keskikenttäpelaaja ehti edustaa Sevillaa vain neljän kuukauden ajan ennen kuin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä. 

Iscon peliesitykset jättivät paljon toivomisen varaa ja lopulta pelaaja riiteli MM-tauon aikana joukkueen edessä urheilutoimenjohtaja Monchin kanssa niin pahasti, ettei seurajohdon mukaan Isco voinut jatkaa uraansa Sevillassa.

Italialaistoimittaja Alfredo Pedullàn mukaan Serie A -seura Salernitana on kiinnostunut Iscosta.

Toimittajan mukaan Iscoa on tarjottu Salernitanalle, ja seura tutkii parhaillaan, onko Iscon kanssa sopimuksen tekeminen taloudellisesti mahdollista. Isco on tienannut viime vuosina suorastaan valtavaa palkkaa siihen verrattuna, miten olemattomaan rooliin hän jäi Real Madridissa kesän 2018 jälkeen.

Salernitana on 12. sijalla Serie A:ssa. Se hankki hiljattain Meksikon A-maajoukkuevahti Memo Ochoan riveihinsä.