Dejan Kulusevski siirtyi noin vuosi sitten Juventuksesta Tottenhamiin.

Kulusevskin lainasopimus Tottenhamin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen ja lontoolaisseura lunastaa sen jälkeen 22-vuotiaan laitahyökkääjän itselleen.

Monet yllättyivät, kun Kulusevski siirtyi Valioliigaan, koska hän ei kyennyt vastaamaan odotuksiin Juventuksessa. Italialaisjätin riveissä Kulusevski vaikutti hyvin epävarmalta ja epätasaiselta pelaajalta, joka onnistui väläyttelemään vain silloin tällöin.

Tottenhamissa Kulusevski on sen sijaan saanut itsestään parhaan irti. Kulusevski pelasi loistavan kevätkauden Tottenhamin paidassa ja nosti itsensä välittömästi Antonio Conten luottopelaajaksi.

Kulusevski kertoi Aftonbladetin haastattelussa, että Conte halusi hankkia hänet jo aiemmin Internazionaleen.

– Minua jännitti ja hermostutti. Olin siirtymässä Valioliigaan, jossa kaikki on nopeampaa ja vaativampaa. Lisäksi olin pelannut huonosti Juventuksessa, enkä tiennyt, mitä saisin aikaan.

– Onneksi siirryin seuraan, jossa minut tunnettiin. Conte oli halunnut hankkia minut jo muutama vuotta aiemmin Interiin. Ja lisäksi urheilutoimenjohtaja Fabio Paratici oli hankkinut minut Juventukseen, ja tiesi, mihin kykenen. Olen heille ikuisesti kiitollinen. He auttoivat minua paljon varsinkin ensimmäisenä kuukautena täällä. Nyt en enää epäile itseäni. Tiedän, mitä teen.