Argentiina voitti hiljattain maailmanmestaruuden. Argentiina kukisti finaalissa Ranskan lopulta rangaistuspotkukilpailussa.

Seurajoukkuetasolla Brightonia edustava Alexis Mac Allister nousi turnauksen aikana Argentiinan avainpelaajien joukkoon. Mac Allister pelasi vahvan turnauksen ja oli yksi joukkueensa parhaimmista yksilöistä.

TyC Sportsin Gastón Edulin mukaan Mac Allister on herättänyt Chelsean, Arsenalin ja Atléticon kiinnostuksen. Mac Allisterin on kuitenkin määrä pelata kausi loppuun Brightonissa, koska seura ei halua myydä avainpelaajaansa – varsinkaan kesken kauden. Keskikenttäpelaaja siirtynee suurempiin ympyröihin vasta kesällä.

Mac Allister pelasi hienon syyskauden Brightonissa ennen MM-taukoa. 14 sarjaottelussa syntyi komeat viisi maalia. Mac Allisterin nousu huipulle on ollut nopeaa, sillä hän nappasi avauskokoonpanon paikan Brightonissa vasta noin vuosi sitten.

Gastón Edul

@gastonedul
Hay tres equipos interesados en Alexis Mac Allister: Chelsea, Arsenal y Atlético de Madrid (en ese orden). Es difícil que pueda salir del Brighton en este mercado de pases. Solo puede salir si el club quiere venderlo y su intención es retenerlo. Su salida puede darse en junio.