Loris Karius on pelannut edellisen virallisen ottelunsa 693 päivää sitten.

Saksalaisvahti edusti tuolloin bundesliigaseura Union Berliniä. Karius pelasi täydet minuutit Hoffenheimiä vastaan Bundesliigassa helmikuussa 2021. Sen koommin Kariusta ei ole nähty kentällä virallisessa ottelussa.

Viime kaudella Karius ei pelannut otteluakaan Liverpoolissa. Kariuksen sopimus Liverpoolin kanssa päättyi viime kesänä, jolloin hän jätti seuran vapaana agenttina.

Karius siirtyi syyskuussa Newcastleen talveen kestävällä sopimuksella.

Karius on toiminut Newcastlen kakkos- ja kolmosvahtina, ja päässyt toisinaan penkille Valioliigassa, mutta ei ole pelannut vielä otteluakaan seurassa. Siitä huolimatta Newcastle päätti solmia jatkosopimuksen Kariusin kanssa. Uusi sopimus pitää maalivahdin Newcastlessa loppukauden ajan.

29-vuotias Karius pelasi Liverpoolin ykkösmaalivahtina kaudella 2017-18, mutta teki kaksi kohtalokasta virhettä Mestarien liigan finaalissa keväällä 2018, eikä sittemmin enää pelannut otteluakaan seurassa.