Nicolò Zaniolo on ajautunut AS Roman kannattajien kynsiin.

AS Roman päävalmentaja José Mourinho ilmoitti viikonloppuna lehdistötilaisuudessaan, ettei Zaniolo aio enää pelata seurassa. Mourinhon mukaan Zaniolo on tiedottanut seura- ja valmennusjohtoa siitä, että hän on pelinsä pelannut roomalaisseurassa.

Zaniolo ilmoitti vuodenvaihteessa AS Romalle haluavansa vaihtaa maisemaa tammikuun siirtoikkunassa.

AC Milan tarjosi Zaniolosta noin 20 miljoonaa euroa, mutta se ei riitä AS Romalle. Valioliigaseura Bournemouth sen sijaan lähetti 30 miljoonan euron tarjouksen. AS Roma näytti sille vihreää valoa ja painosti Zanioloa hyväksymään Bournemouthin tarjouksen, mutta hyökkäävä keskikenttäpelaaja ei halua missään nimessä siirtyä englantilaisseuraan. Zaniolo haluaisi siirtyä AC Milaniin.

AS Roman kannattajat eivät ole järin mielissään Zaniolon ratkaisusta ilmoittaa seuralle, ettei aio enää pukea AS Roman pelipaitaa ylleen. Kannattajat ripustivat Rooman kaduille Zaniololle kohdistettuja banderolleja. Banderolleissa vaadittiin petturiksi kutsuttua Zanioloa poistumaan välittömästi AS Romasta.

AS Roma hävisi sunnuntai-iltana Serie A:n huippuottelussa Napolille 1-2. Zaniolo ei luonnollisesti ollut joukkueen mukana Napolissa.

Calciomercaton mukaan AS Roman ultrakannattajat saapuivat ottelun jälkeen Zaniolon kodin edustalle ja yrittivät murtautua sisälle asuntoon. Zaniolo soitti poliisit paikalle ja tilanne saatiin rauhoitettua.

Pagineromaniste.com

@PagineRomaniste
La tifoseria contro #Zaniolo: "Traditore senza onore"

#ASRoma