Al Nassr esitteli aiemmin tällä viikolla Cristiano Ronaldon uutena pelaajanaan.

Ronaldo allekirjoitti kahden ja puolen vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Al Nassrin kanssa, ja tienaa seurassa noin 200 miljoonaa euroa kaudessa.

Ranskalaisluotsi Rudi García on Al Nassrin päävalmentaja. 58-vuotias García saapui Al Nassrin peräsimeen kesällä 2022. García on valmentanut pääosan mittavasta urastaan kotimaassaan Ranskassa ja voitti Lillen kanssa Ranskan pääsarjamestaruuden keväällä 2011.

García on valmentanut myös Lyonia. Garcían kanssa Lyonissa työskennellyt Juninho haukkui valmentajan Maisfutebolin haastattelussa täysin. Juninho työskenteli tuolloin Lyonin seurajohdossa.

– Kokemukseni Garcían kanssa oli kammottava. Hän on huonoin ihminen, kenet olen tavannut koko jalkapallourani aikana. Hän ei osaa johtaa ollenkaan. Hän johtaa pelon avulla, jonka hän asettaa muille. García kunnioittaa vain ihmisiä, joilla on valtaa tai heitä, joista hän voi hyötyä.

– García ei uskalla sanoa Ronaldolle vastaan. Päinvastoin. Hän vaikka tarjoilee Ronaldolle aamupalan, jos se on tarvittavaa. Hän yrittää olla Ronaldon ystävä ja läheinen. Hän tekee kaikkensa onnistuakseen siinä. Garcíalle Ronaldon ystävänä oleminen on kuin unelma.

LUE MYÖS