Real Madridin Eden Hazard on huhuissa yhdistetty saudiliigassa pelaavaan Al-Nassriin.

Al-Nassr nousi laajempaan tietoisuuteen Cristiano Ronaldon siirryttyä sinne vuoden alussa maailmanennätyssopimuksella. Ronaldon hankinnan on ennustettu olevan alkusoittoa voimakkaalle satsaukselle urheilullisen menestyksen saavuttamiseen.

Lue lisää: Al Nassr haluaa Cristiano Ronaldon lisäksi myös Sergio Ramosin – tekee pian sopimustarjouksen

Mundo Deportivon mukaan Al-Nassr tavoittelee Hazardia joukkueen nykyisen jahtivoudin Ronaldon rinnalle.

Tunnettu belgialaistähti on urallaan siinä vaiheessa, että keskipäivä on jäänyt taakse jo aikaa sitten. Vaihtoehtoina on joko hidas hiipuminen kilpailutilanteen kiristyessä Euroopassa tai taloudellisen selustan turvaaminen ja pramea elämä kaukana huippujalkapallon polttopisteistä.

Hazard ja Ronaldo kohtasivat toisensa EM-kisojen neljännesvälierissä kesäkuussa 2021.

Hazard, 32, saapui Real Madridiin vuonna 2019. Hänelle annettiin pelinumero seitsemän, joka oli aiemmin koristanut Ronaldon paitaa. Hazardista odotettiin jopa Ronaldon korvaajaa nopeassa tahdissa, mutta toisin on käynyt. Hänestä on tullut Realille kallispalkkainen rasite, josta on vaikeaa päästä irti.

Real Madrid kohtaa huomenna sunnuntaina Barcelonan Espanjan supercupin loppuottelussa. Joukkue valmistautuu parhaillaan finaaliin Al-Nassrin harjoituskeskuksessa. El Chiringuito väittää, että Hazard olisi käyttänyt tilanteen hyödykseen ja pitänyt tapaamisen Rudi Garcian kanssa. Garcia valmensi Hazardia viisi kautta vuosina 2007–12, kun he edustivat ranskalaisseura Lilleä.

Madrid Zone

@theMadridZone
📸 Eden Hazard visited Al-Nassr’s offices to meet Rudi García today. @elchiringuitotv #rmalive