Marcelo Bielsa on ollut työttömänä vajaan vuoden ajan.

Bielsa sai potkut Leedsistä helmikuussa 2022. Bielsa on sittemmin ollut ehdolla muun muassa entisen seuransa Athleticin päävalmentajaksi, mutta seuran puheenjohtajavaalit eivät menneet Bielsan kannalta hyvin ja vaalit voittanut Jon Uriarte päätyi palkkaamaan Ernesto Valverden edustusjoukkueen päävalmentajaksi.

Joulukuun alussa uruguaylaismedian mukaan Uruguayn jalkapalloliitto kiinnostui Bielsasta ja halusi palkata hänet A-maajoukkueen peräsimeen. Neuvottelut eivät ole kuitenkaan tiettävästi juurikaan edenneet suuntaan tai toiseen.

ESPN:n mukaan Meksikon jalkapalloliitto on kiinnostunut Bielsasta.

Meksikon jalkapalloliitto etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa A-maajoukkueelleen. Tata Martino erosi Meksikon A-maajoukkueen peräsimestä MM-kisaurakan jälkeen. Meksiko jäi lohkossaan kolmanneksi, ja siten ulos pudotuspelivaiheesta.

Lähteen mukaan Bielsa on yksi jalkapalloliiton ehdokkaista uudeksi päävalmentajaksi. Bielsa on aiemminkin valmentanut maajoukkuetasolla. Bielsa luotsasi kotimaansa Argentiinan A-maajoukkuetta vuodet 1998-2004. Lisäksi Bielsa valmensi Chilen A-maajoukkuetta vuodet 2007-11.