Mauro Icardi siirtyi syyskuussa PSG:stä lainalle Galatasarayn riveihin.

Lainasopimus kattaa kuluvan kauden, jonka jälkeen 29-vuotias argentiinalaiskärki palaa ainakin hetkeksi PSG:hen. Icardi ei kuulu PSG:n suunnitelmiin ja seura yrittää päästä kärjestään eroon kesällä.

Icardi on pelannut Galatasarayssa toistaiseksi vain seitsemässä ottelussa, mutta on tehnyt niissä viisi maalia ja antanut neljä maalisyöttöä. Viime viikonloppuna Icardi iski maalin ja syötti toisen Fenerbahçen verkkoon Istanbulin derbyssä.

Icardi on noussut kauden aikana otsikoihin pitkälti kentän ulkopuolisilla tempauksillaan, jotka ovat toistuvasti liittyneet ex-vaimo Wanda Naraan.

La Gazzetta dello Sportin mukaan Al Nassr on kiinnostunut hankkimaan Icardin kuluvan kauden jälkeen. Saudiarabialaisseura haluaa rakentaa todellisen tähtijoukkueen, sillä se tiedotti hiljattain tehneensä kahden ja puolen vuoden mittaisen sopimuksen Cristiano Ronaldon kanssa. Lisäksi Marcan mukaan Al Nassr haluaisi hankkia myös Sergio Ramosin ja Sergio Busquetsin.

Icardin sopimus PSG:n kanssa päättyy ensi kauden jälkeen. PSG maksoi Icardista 50 miljoonaa euroa Internazionalelle kesällä 2020.