Italialaislehti La Gazzetta dello Sport kertoo Juventuksen pyrkivän kauppaamaan keskikenttäpelaaja Denis Zakarian ensi kesänä.

Sveitsiläinen siirtyi lainalle Chelseaan viime kesän siirtoikkunan viime hetkillä. Pitkään näytti siltä, että kyse oli virheliikkeestä; 26-vuotias jäi täysin Graham Potterin koirankoppiin. MM-kisojen jälkeen vastuuta kuitenkin löytyi, kunnes takareisivamma vei pelaajan sivuun.

Chelsealla on lainasopimuksessa osto-optio, suuruudeltaan 34 miljoonaa euroa. Aivan näin paljoa Zakariasta ei välttämättä – edes Todd Boehlyn Blues-valtakaudella – makseta, mutta rahaksi torinolaiset haluavat tietojen mukaan muuttaa.

Lehti arvioi, että 15-20 miljoonan euron siirtokorvaus saattaisi olla mahdollinen. Juuri pistemenetyksillä talousasioistaan rangaistu seura tarvitsisi rahat joukkueen uudelleenrakentamiseen.