Milan Škriniar jättänee Internazionalen kuluvan kauden jälkeen.

Interin kapteenina kuluvalla kaudella toimineen topparin sopimus seuran kanssa päättyy kesällä. Škriniar ei ole hyväksynyt Interin jatkosopimustarjousta. Inter tarjosi Škriniarille kuuden miljoonan euron nettovuosipalkkaa, mutta Sky Italian mukaan toppari vaatii kahdeksaa miljoonaa euroa, eikä Inter aio suostua siihen.

Inter hylkäsi viime kesänä PSG:n 60 miljoonan euron tarjouksen Škriniarista, sillä seura luotti pääsevänsä yhteisymmärrykseen jatkosopimuksesta topparin kanssa, mutta toisin kävi.

Škriniarin agentti Roberto Sistici kertoi maanantaina Telenordin haastattelussa asiakkaansa tilanteesta.

– Inter päätti laittaa Škriniarin siirtomarkkinoille viime kesänä. Se ei ollut pelaajan päätös. Siirto muualle kaatui ja meille kerrottiin siitä. Ennen joulua ilmoitin Interille, ettemme hyväksy heidän jatkosopimustarjoustaan. Kerroimme seuralle ennen Supercoppaa, ettemme jatka Interissä.

– Emme ole puhuneet PSG:stä. Olemme yhteyksissä joidenkin seurojen kanssa, mutta emme italialaisten. Tällä hetkellä ei ole mahdollista, että Škriniar tekisi jatkosopimuksen. Škriniarin tuntevat tietävät hänen kunnioittavan Interin pelipaitaa.

Agentin kommentit levisivät mediassa Škriniarin kannalta varsin huonolla hetkellä, sillä vain muutama minuutti agentin haastattelun jälkeen toppari sai punaisen kortin Interin ja Empolin välisessä ottelussa. Empoli voitti Interin Serie A:ssa 1-0, ja Škriniar sai vihellyskonsertin osakseen kotiyleisöltä.