Marcus Rashfordin syyskausi oli vaikea.

Rashford iski Valioliigassa vain neljä maalia ennen MM-taukoa. Rashford oli mukana Englannin MM-kisajoukkueessa ja pelasi hyvät kisat.

Englantilaiskärki on ollut MM-tauon jälkeen suorastaan hurjassa iskussa.

25-vuotias hyökkääjä on pelannut tauon jälkeen kymmenessä ottelussa, joissa on syntynyt yhteensä kymmenen maalia. Rashford jäi maaleitta vain Crystal Palacea vastaan pelatussa valioliigaottelussa. Muissa yhdeksässä ottelussa verkko on heilunut.

Keskiviikkona iski Englannin Liigacupissa maalin Nottingham Forestin verkkoon. Viimeisen kahden viikon aikana Rashford on myös tehnyt maalin niin Manchester Cityn kuin Arsenalinkin verkkoon.

Manchester United käytti hiljattain Rashfordin sopimuksessa olleen option ensi kaudesta. Rashfordin sopimus seuran kanssa olisi päättynyt kuluvan kauden jälkeen ja muun muassa PSG osoitti kiinnostuksensa pelaajaa kohtaan, jos hän olisi ollut saatavilla vapaana agenttina. Nyt seurojen on kuitenkin neuvoteltava Manchester Unitedin kanssa.

Rashford on viimeistellyt kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna yhteensä 18 maalia.