Missä Nicolò Zaniolo pelaa helmikuun alussa?

Siitä on puhuttu paljon muun muassa italialaismediassa. AS Roman päävalmentaja José Mourinho vahvisti aiemmin tällä viikolla, että Zaniolo on ilmoittanut haluavansa jättää seuran ja vaihtaa maisemaa vielä tammikuun aikana.

Muun muassa Sky Sportin saamien tietojen mukaan AC Milan oli hyvin kiinnostunut Zaniolosta ja halusi hankkia hyökkäävän keskikenttäpelaajan riveihinsä. Zaniolo näytti siirrolle vihreää valoa, mutta seurat eivät päässeet sopuun taloudellisista ehdoista.

AC Milan tarjosi AS Romalle noin 20 miljoonaa euroa, mutta valioliigaseura Bournemouth lähetti AS Romalle hiljattain yli 30 miljoonan euron tarjouksen. Sky Sport Italian mukaan AC Milan on päättänyt lopettaa neuvottelut Zaniolon siirrosta, koska seuralla ei ole varaa vastata Bournemouthin tarjoukseen.

Zaniolo jäi hiljattain sivuun AS Roman Serie A -ottelusta Speziaa vastaan. Corriere dello Sportin mukaan Zaniolo ilmoitti samalla seurajohdolle, ettei aio enää pelata AS Roman paidassa. Lehden mukaan AS Roman seurajohto painostaa Zanioloa hyväksymään Bournemouthin rahakkaan tarjouksen.

Bournemouth on parhaillaan Valioliigassa putoamisviivan alapuolella. Seura nousi kuluvaksi kaudeksi Valioliigaan. AC Milan sen sijaan on mukana Mestarien liigan pudotuspeleissä.