Ajax on hankkimassa muutama viikko sitten maailmanmestaruuden Argentiinan A-maajoukkueen kanssa voittaneen Gerónimo Rullin, kertoo Marca.

Lehden mukaan Rulli matkustaa torstaina Vila-realista Amsterdamiin.

Ajax maksaa Villarrealille maalivahdista noin 15 miljoonaa euroa. Ajax teki hiljattain Rullista pienemmän tarjouksen, mutta se ei miellyttänyt Villarrealia. Ajax päätyi parantamaan tarjoustaan ja Marcan mukaan Villarreal on näyttänyt sille vihreää valoa.

30-vuotias Rulli ehti edustaa Villarrealia kahden ja puolen vuoden ajan. Rulli torjui Villarrealin Eurooppa-liigan mestariksi keväällä 2021.

Ajaxin maalivahtitilanne on puhuttanut paljon, sillä hollantilaisseuralla on joukkueessaan kaksi todella kokenutta maalivahtia. 39-vuotias Remko Pasveer ja 40-vuotias Maartin Stekelenburg muodostavat Ajaxin maalivahtikaksikon. Pasveer oli mukana Hollannin MM-kisajoukkueessa.

Javi Mata

@javimatagil
Adéu de @gerorulli que ens reconeix el seu fitxatge per l’Ajax