PSG:n maalivahti Keylor Navas jättänee seuran pian.

Marcan saamien tietojen mukaan Navas neuvottelee parhaillaan sopimuksesta saudiarabialaisen Al Nassrin kanssa. Al Nassr tarvitsee uuden ykkösmaalivahdin, kun David Ospina loukkasi kättään ja joutuu leikkaukseen, joka pitää hänet sivussa pelikentiltä tiettävästi kuukausien ajan.

Lehden mukaan osapuolten on määrä päästä yhteisymmärrykseen siirrosta vielä tämän viikon aikana. Navasin nykyinen sopimus PSG:n kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten Al Nassr kykenee irrottamaan kokeneen maalivahdin Pariisista muodollisella siirtosummalla. Al Nassr tarjoaa Navasille neljän miljoonan euron palkkaa loppukauden mittaisesta sopimuksesta.

Costaricalaisvahti on jäänyt kuluvalla kaudella olemattomalle vastuulle Christophe Galtierin alaisuudessa. Navas on pelannut yhdessä Ranskan Cupin ottelussa, ja seurannut joukkueensa kaikki muut ottelut penkiltä, kun Gianluigi Donnarumma on kantanut torjuntavastuun.

36-vuotiaan Navasin vanha joukkuetoveri Cristiano Ronaldo siirtyi muutama viikko sitten Al Nassriin. Kaksikko pelasi Real Madridissa yhdessä neljän vuoden ajan.