Atlético Madridin kautta uransa startannut hyökkääjä Lucas Pérez on ehtinyt moneen suuntaan. Valioliigassa hän ehti edustaa Arsenalia ja West Hamia, joita ennen tutuiksi tulivat niin Ukrainan kuin Kreikan liigat.

Tätä nykyä 34-vuotias pelaaja palasi kotimaahansa vuonna 2019. Siellä seuroina ovat olleet Alavés, Elche, Cádiz, ja nyt Pérezin vanha tuttu Deportivo La Coruña. Tarinan viime käänteet eivtä ole olleet kaikkein tavallisimpia.

Pérez maksoi omasta taskustaan 500 000 euroa, päästäkseen Cádizista pelaamaan Coruñaan, kahta sarjatasoa alemmas. Hänen kerrotaan halunneen pelastaa poikavuosiensa seura, ja auttaa sitä uuteen nousuun.

Uusi debyytti sinivalkoisissa tapahtui sunnuntaina, joukkueen kohdatessa Unionistasin. Ottelu päättyi lukemiin 3-0, Pérezin tehdessä maaleista kaksi.

SPORTbible

@sportbible
Lucas Pérez paid €500k out of his own pocket to leave Cadiz to go drop down two divisions... 🤯

He couldn’t stand seeing his boyhood club in the third division and wanted to help them get back to where they belong 👏

He made his debut tonight and scored twice in a 3-0 win! 😍