Huhtikuussa 19 vuotta täyttävä Oona Sevenius jatkaa uraansa italialaisessa AC Milanissa. Seura vahvisti asian omilla sosiaalisen median kanavillaan eilen perjantaina. Sevenius oli harjoitellut viikon viime kauden jälkeen Milanin mukana ja onnistunut vakuuttamaan seurajohdon taidoistaan. Milanin edustusjoukkue majailee tällä hetkellä naisten Serie A:ssa viidennellä sijalla.

Ennen siirtoaan ulkomaille Sevenius ehti pelata Suomen pääsarjaa Kansallista liigaa kolmella kaudella. Kaksi ensimmäistä hän pelasi PK-35 Vantaassa, edellisen vuoden hän edusti SM-hopeaa saavuttanutta HJK:ta. HJK:n paidassa hän teki 16 maalia 23 ottelussa ja oli liigan kolmanneksi paras maalintekijä.

Sevenius on pelannut 11 alle 19-vuotiaiden maaottelua ja viimeistellyt niissä seitsemän maalia. Rajamäen Kehityksestä uransa aloittanut Sevenius palkittiin hiljattain Lupaavan nuoren pelaajan Captain’s Ballilla.

AC Milan

@acmilan
Oona Sevenius joins #ACMilan. The 2004-born Finnish forward will wear shirt number 13 🆕🔴⚫

AC Milan annuncia di aver tesserato la calciatrice finlandese Oona Sevenius. L'attaccante, classe 2004, indosserà la maglia numero 13 🆕🔴⚫

#FollowTheRossonere #SempreMilan