Paris Saint-Germain johtaa edelleen Ligue 1:ia, mutta jäi sunnuntai-iltana kotonaan 1-1 -tasapeliin itsestään pariakymmentä sarjapistettä perässä olevan Reimsin kanssa. Kummankaan joukkueen maalintekijät eivät yllättäneet osumillaan.

Neymar vei pariisilaiset odotettuun johtoon 51. minuutilla. Joukkueen ilta kuitenkin vaikeutui vain kahdeksaa minuuttia myöhemmin, kun keskikentän Marco Verratti taklasi itsensä suoralla punaisella ulos.

Verrattain varsin pieni Reims nousi tasoihin ajassa 90+6, kun seurassa Arsenalista lainalla oleva Folarin Balogun osui yläkulmaan, 19-vuotiaan Kamory Doumbian alustuksesta.

Folarinin kausi on sujunut loistavissa merkeissä. Ennen lainasiirtoaan Gunnersin kanssa jatkosopimuksen vuoteen 2025 saakka tehnyt kärkipelaaja on onnistunut 20 Reims-paidassa pelaamassaan ottelussa maalinteossa 12 kertaa. Liigan puolella 21-vuotias on tehnyt joukkueensa kaikista maaleista tasan puolet.

PSG:n pistemäärä sarjakärjessä on nyt 48. Kakkosena oleva yllättäjä Lens on kolmen pisteen päässä, kolmostilan Marseille viiden.