Mattia Zaccagni pelaa loistavaa kautta Lazion riveissä.

27-vuotias vasen laitahyökkääjä on viimeistellyt jo kahdeksan maalia Serie A:ssa ja on noussut Ciro Immobilen ja Sergej Milinković-Savićin rinnalle Lazion tähtipelaajien joukkoon.

Vajaa vuosi sitten A-maajoukkuedebyyttinsä Italian paidassa tehnyt Zaccagni on tehnyt viimeisessä neljässä sarjaottelussa kolme maalia ja antanut yhden maalisyötön. Zaccagni on kyennyt korvaamaan hienosti loukkaantuneena olleen Immobilen ja kantanut joukkueen maalintekovastuuta harteillaan.

L’Équipen ja Foot Mercaton saamien tietojen mukaan PSG on osoittanut kiinnostuksensa Zaccagnia kohtaan. PSG:n urheilujohtaja Luis Campos tarkkailee Zaccagnia ja PSG harkitsee tekevänsä pelaajasta tarjouksen kuluvan kauden jälkeen.

Roomalaismedian mukaan Lazio haluaa luonnollisesti pitää kiinni upeasti pelanneesta Zaccagnista, ja neuvottelee parhaillaan pelaajansa kanssa uudesta jatkosopimuksesta.

Zaccagni pelasi viime kauden lainalla Laziossa. Viime kausi ei ollut kuitenkaan yhtä hyvä tai tehokas kuin tämä kausi, mutta Lazio käytti silti lainassa olleen osto-option ja maksoi Zaccagnista noin seitsemän miljoonaa euroa Hellas Veronalle.