Ranskan A-maajoukkueen päävalmentaja Didier Deschamps joutuu miettimään maalivahtiosastonsa uusiksi. Kapteeni Hugo Lloris tiedotti hiljattain lopettaneensa A-maajoukkueuransa.

Nyt kokenut Steve Mandanda on päätynyt samaan ratkaisuun. Mandanda ilmoitti viikonloppuna päättäneensä A-maajoukkueuransa.

Maaliskuussa 38 vuotta täyttävä maalivahti ehti pelata maajoukkueessa peräti vajaan 15 vuoden ajan. Mandanda debytoi Ranskan A-maajoukkueessa toukokuussa 2008, ja edusti sittemmin maataan 35 A-maaottelussa.

Mandanda ei kuitenkaan missään vaiheessa onnistunut nousemaan Ranskan A-maajoukkueen ykkösmaalivahdiksi, sillä samoihin aikoihin maajoukkueuransa aloittanut Lloris piti ykkösvahdin paikasta kiinni reilusti yli kymmenen vuotta.

Nykyään Ligue 1 -seura Rennesiä edustava Mandanda oli voittamassa maailmanmestaruutta Ranskan kanssa kesällä 2018. Mandanda on pelannut valtaosan urastaan Ranskan suurseura Marseillessa. Mandanda edusti seuraa peräti 613 ottelussa ja voitti muun muassa Ranskan pääsarjamestaruuden keväällä 2010.