PSG teki viime viikonloppuna Real Madridille tarjouksen Marco Asensiosta, kertoo Relevo.

Asension sopimus Real Madridin kanssa päättyy kuluvan kauden jälkeen, joten hän on voinut vuodenvaihteesta alkaen allekirjoittaa esisopimuksen toisen seuran kanssa.

Lähteen mukaan PSG haluaa hankkia Asension vielä tammikuun aikana, mutta Real Madrid on hylännyt PSG:n tarjouksen.

Real Madrid ei aio myydä Asensiota.

Relevon mukaan Real Madridin on tarkoitus tehdä jatkosopimus pelaajansa kanssa. Asensio haluaa jatkaa uraansa Real Madridissa ja kuuntelee, mitä seuralla on tarjottavanaan. Asensio on jäänyt kuluvalla kaudella käytännössä olemattomalle vastuulle Carlo Ancelottin alaisuudessa ja on todennut espanjalaismediassa olevansa avoin jättämään Real Madridin vapaana agenttina, jos tarve vaatii.

Relevon mukaan PSG tiedostaa, ettei se ole suinkaan ainoa Asensiosta kiinnostunut seura. Mundo Deportivon mukaan myös Barcelona on kiinnostunut Asensiosta, jos hän on saatavilla vapaana agenttina kesällä.

27-vuotias Asensio on pelannut Real Madridin edustusjoukkueessa kuuden ja puolen vuoden ajan. Kuluvalla kaudella on syntynyt kolme maalia.