Hallitsevana valioliigamestarina Chelseaan viime kesänä saapunut Raheem Sterling on huhujen mukaan jo Juventuksen kiikareissa.

Yli 50 miljoonan euron kaupalla Manchester Citystä saapunut yli 80 A-maaottelun laituri on tällä kaudella tehnyt neljä valioliigamaalia Bluesille. Rooli ei ole ollut niin suuri kuin ainakin Sterling itse varmasti odotti – eikä ihme. Chelsealla on hyökkäyspää pelaajia jonoksi asti, ja lisää tuntuu tulevan.

22-vuotias Mykhaylo Mudryk saapui Shakhtar Donetskista kaupalla, jonka virallinen 70 miljoonan euron summa noussee kokonaisuudessaan lähemmäs 100 miljoonaa. Jo tätä hankintaa ennen seura maksoi pelkän kevätkauden mittaisesta Joao Félixin lainasta yli yhdeksän miljoonaa euroa. Näillä panostuksilla on vaikeahko kuvitella ettei tulokkaita myös peluutettaisi kaikissa mahdollisissa väleissä. Félix tosin kerkesi jo hankkia itselleen kolmen ottelun pelikiellon valioliigadebyytissään Fulhamia vastaan nappaamansa suoran punakortin johdosta.

Footy Insiderin mukaan Juventus on vakavissaan kiinnostunut pelaajasta, josta Chelsea puolestaan on lähtökohtaisesti valmis tietyin ehdoin luopumaan.

Juventuksessa uskotaan Ángel di Marían olevan lähdössä ensi kesänä, ja hänen paikkajakseen Sterling saattaisi olla juuri oikean tyyppinen pelaaja.