Eden Hazardin kausi on mennyt jälleen penkin alle.

Viime viikolla 32 vuotta täyttänyt Hazard on jäänyt Real Madridissa täysin olemattomalle vastuulle kuluvalla kaudella. Real Madridin päävalmentaja Carlo Ancelotti on päätöksillään osoittanut, ettei juurikaan luota Hazardiin.

Hazard on pelannut tällä kaudella Real Madridissa alle 300 minuuttia. Hazard on istunut edelliset 11 La Liga -ottelua penkillä ja päässyt edellisen kerran kentälle sarjassa syyskuun alussa.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Real Madrid ei ole saanut Hazardista ainuttakaan tarjousta. Real Madrid luopuisi Hazardista ilomielin jo tammikuun siirtoikkunassa, mutta yksikään seura ei ole osoittanut kiinnostusta kallispalkkaista pelaajaa kohtaan.

Hazard totesi marras-joulukuun vaihteessa, ettei aio jättää Real Madridia kesken kauden, sillä hänen perheensä on kotiutunut niin hyvin Madridiin, mutta Hazard kertoi samalla olevansa avoin jättämään seuran kesällä, jos seurajohto niin toivoo.

The Athleticin mukaan Hazardin agentit matkustavat helmikuussa Madridiin keskustelemaan Real Madridin seurajohdon kanssa pelaajan tilanteesta. Real Madrid on todennäköisesti valmis päästämään yli 120 miljoonaa euroa maksaneen Hazardin muualle kesällä ilman siirtokorvausta.