Valioliigassa erinomaista kautta pelaava Fulham on useiden italialaislähteiden mukaan tehnyt tarjouksen Torinon keskikenttäpelaaja Saša Lukićista. Tarjous on tietojen mukaan kahdeksan miljoonan euron suuruinen, ja nousisi lisineen 10 miljoonaan.

Vihreää valoa siirrolle ei tiettävästi Serie A -seuran taholta olla näytetty.

Lukić jätti Torinolle viime kesänä siirtopyynnön, ja menetti sen myötä aiemmin kantamansa kapteeninnauhan. Hän kuitenkin teki myöhemmin sovinnon valmentaja Ivan Juricin kanssa, ja palasi joukkueen kokoonpanoon.

Football-italia -sivusto sanoo, ettei Fulham pysty tarjoamaan Lukićille tämän haluamia europelejä. Mökkiläisten sijoitus on kuitenkin tällä hetkellä Valioliigan sarjataulukossa seitsemäs, eikä se ole Eurooppa-liigaan oikeuttavasta viidennestä tilasta kuin viiden pisteen päässä.

26-vuotias, eri keskikentän rooleissa viihtyvä pelaaja on edustanut Serbian A-maajoukkuetta kaikkiaan 35 ottelussa.