Pedro Porro on siirtymässä portugalilaisesta Sportingista Tottenhamiin.

Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan Porro on päässyt Tottenhamin kanssa sopuun kesään 2028 ulottuvasta sopimuksesta.

Seurat neuvottelevat keskiviikkona siirrosta. Laitapuolustajan sopimuksessa on 45 miljoonan euron ulosostopykälä, ja Tottenhamin on määrä aktivoida kyseinen pykälä saadakseen espanjalaispelaajan riveihinsä välittömästi. Vielä ei ole tiedossa, millaisella maksuaikataululla siirto saadaan maaliin.

23-vuotias oikea laitapuolustaja on edustanut Sportingia kahden ja puolen vuoden ajan.

Manchester City lainasi Porron Sportingiin elokuussa 2020. Kahden vuoden mittainen lainapesti päättyi kesällä siihen, että Sporting aktivoi sopimuksessa olleen 8,5 miljoonan euron osto-option ja pelaaja siirtyi pysyvästi Sportingiin.

Porro kuuluu Sportingin ehdottomiin avainpelaajiin ja on antanut kuluvalla kaudella kaikki kilpailut mukaan luettuna komeat 11 maalisyöttöä.

Porro voitti Sportingin kanssa Portugalin pääsarjamestaruuden keväällä 2021.